Η εκπαίδευση του σκύλου γίνεται ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με την παρουσία και τη συμμετοχή του χειριστή. Χρησιμοποιώντας την θετική υποκίνηση χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ σκύλου και χειριστή. Τα προγράμματα μας αφορούν μόνο όσους διαθέτουν τον χρόνο και την επιθυμία να ασχοληθούν με την εκπαίδευση του σκύλου τους. Θεωρούμε ότι ο ιδιοκτήτης πρέπει να εκπαιδεύσει τον σκύλο του με την συμμετοχή, τις υποδείξεις και την εποπτεία του εκπαιδευτή.

Τα στάδια της εκπαίδευσης είναι 3. Υπάρχει το στάδιο της ΜΑΘΗΣΗΣ κατά το οποίο δείχνουμε το σκύλο τι θέλουμε να κάνει και συνδέουμε την συμπεριφορά με λεκτικά παραγγέλματα. Στη συνέχεια υπάρχει το στάδιο της ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ κατά το οποίο μαθαίνουμε το σκυλί ότι αυτά που του ζητάμε να κάνει δεν είναι προαιρετικά. Τέλος υπάρχει το στάδιο της ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ κατά το οποίο ο σκύλος μαθαίνει να εκτελεί τις συμπεριφορές που έχει μάθει, σε διαφορετικά μέρη , παρουσία άλλων ζώων και ανθρώπων και σε διαφορετικές συνθήκες.

Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ ΒΙΑ ή μεθόδους που θα προσβάλουν την υγιή σχέση που χτίζουμε μεταξύ χειριστή και σκύλου και το ίδιο απαιτούμε και από εσάς.

 

Κατοικίδια: Σκύλος
Παροχές: Βασική Υπακοή, Βασική Εκπαίδευση, Ανατροφή Κουταβιού, Ομαδικά Μαθήματα

Υπηρεσίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
  • Προεκπαίδευση Κουταβιού
  • Βασική Εκπαίδευση Ενήλικου
  • Βασική Υπακοή
ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • Ομαδικά Μαθήματα

Τοποθεσία

Γανόχωρα 601 00 Κατερίνης Πιερία