Στο χώρο της Εξοχής στη Θεσσαλονίκη, πολύ κοντά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ζουν ευτυχισμένες εδώ και ένα χρόνο 115 περίπου μουρίτσες.

Άλλες μικρές και άλλες μεγάλες, άλλες υγιείς και άλλες άρρωστες, άλλες όμορφες και άλλες ασχημούλικες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φόβος εξόντωσης των σκύλων της περιοχής οδήγησε την Ελένη να αρχίσει να μαζεύει όσα σκυλάκια κινδύνευαν εκεί κοντά.

Με τον καιρό οι σκύλοι αυξάνονταν.

Από 10 έγιναν 20, μετά 30, μετά 40 και πλέον 459 ποδαράκια (114 τετράποδοι και 1 τρίποδος μπελάς) έχουν βρει αγάπη και προστασία. Τα έξοδα πολλά. Γιατροί, φάρμακα, τροφές…

Και τα έσοδα ελάχιστα, αφού τα μοναδικά έσοδα του Αδέσποτου Πλανήτη προέρχονται από φίλους και φίλες που αγαπούν τα ζώα και θέλουν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν. Πολύ σύντομα ο Αδέσποτος Πλανήτης θα γίνει επισήμως και φιλοζωικό σωματείο διευρύνοντας τη δράση του και βοηθώντας ακόμα πιο αποτελεσματικά και οργανωμένα τις φατσούλες που έχουν ανάγκη.

115 μουρίτσες μας χρειάζονται. Ακόμα και το πιο μικρό ποσό μεταφράζεται σε χούφτες κροκέτας που εξασφαλίζουν την επιβίωση σε σκύλους που μέχρι τώρα πέθαιναν στους δρόμους αβοήθητοι. Και η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική.

Όλοι μαζί μπορούμε. Μπείτε στην ομάδα του facebook, επισκεφτείτε τον χώρο, γνωρίστε μας, χαϊδέψτε τις φατσούλες και βοηθήστε όπως μπορείτε !!!

Είδος: Καταφύγιο, Φιλοξενία από εθελοντές
Υπηρεσίες: Ενημέρωση για υποχρεώσεις ιδιοκτητών, Στειρώσεις, Κτηνιατρική φροντίδα, Υιοθεσίες

Υπηρεσίες

ΕΙΔΟΣ
  • Καταφύγιο
  • Φιλοξενία από Εθελοντές
ΠΑΡΟΧΕΣ
  • Κτηνιατρική Φροντίδα
  • Στειρώσεις
  • Ενημέρωση για υποχρεώσεις ιδιοκτητών
  • Υιοθεσίες

Τοποθεσία

Εξοχή, 546 32 Θεσσαλονίκης