Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης αυτή τη στιγμή φιλοξενούν δεκάδες υπέροχα σκυλάκια, γάτες, γατάκια. 

Πλάσματα που κάποιοι εγκατελειψαν στον δρόμο, σε χωράφια, μέσα σε κάδους σκουπιδιών.   

Πανέμορφα πλασματάκια που θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.  Να βρουν μια οικογένεια.  Ένα σπίτι. 

Αν αγαπάτε τα ζώα και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες ενος κατοικίδιου, δώστε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο.

Στο παρακάτω link αλλά και στην σελίδα μας www.zeil.gr μπορείτε να δείτε όλα τα υπέροχα πλάσματα που ψάχνουν την μελλοντική παντοτινή τους οικογένεια.

Σκύλοι που ψάχνουν για σπίτι

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.353436062151.189642.353427217151&type=3

Γάτες που ψάχνουν για σπίτι

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.432859452151.219380.353427217151&type=3

Κάθε αγγελία συνοδεύεται από τηλέφωνο επικοινωνίας προκειμένου οι υποψήφιοι κηδεμόνες να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να γνωρίσουν το ζωάκι που τους ενδιαφέρει από κοντά.

Ακόμη και αν έχετε σκύλο ή γάτα ή δεν υπάρχει η δυνατότητα να υιοθετήσετε μπορείτε να βοηθήσετε την ΖΕΗ να βρει σπίτια για αυτές τις ψυχούλες κάνοντας μια απλή προώθηση των αγγελιών τους. Μια απλή κοινοποίηση στην σελίδα σας, στην σελίδα κάποιου φίλου που μπορεί να ενδιαφέρεται, σε μια ομάδα που ανήκετε, μπορεί να βοηθήσει κάποιο από αυτά τα πλάσματα να βρει το παντοτινό του σπίτι.

Αν αγαπάτε τα ζώα αλλά ο τρόπος ζωής σας δεν σας επιτρέπει να έχετε το δικό σας κατοικίδιο μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας εθελοντική βοήθεια στα ζώα που φροντίζει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να σας στείλουμε την σχετική ενημέρωση.

Αν μένετε στην Ηλιούπολη ή σε κοντινές περιοχές, μπορείτε να απολαύσετε την αγάπη και τα χάδια ενός υπέροχου σκυλάκου ή γατούλας έστω και για λίγο προσφέροντας προσωρινή φιλοξενία σε κάποια από τις μουσούδες που ψάχνουν για σπίτι. Το κάθε ζώο δίνεται με συμβόλαιο φιλοξενίας για τις μέρες που θα μας ορίσετε εσείς και με το τέλος της φιλοξενίας επιστρέφει σε εμάς. Δεν επιβαρύνεστε ούτε με την τροφή του ούτε με τα κτηνιατρικά του έξοδα. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι ακόμη κι αν η ΖΕΗ είναι μακριά για εσάς, σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες σωματεία και εθελοντικές ομάδες που ψάχνουν απεγνωσμένα για υποψήφιους κηδεμόνες που θέλουν να υιοθετήσουν, φιλοξενίες, εθελοντές. Θα τα βρείτε με μια αναζήτηση στο Internet. Τα αδέσποτα στην Ελλάδα είναι εκατομμύρια. Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Στο παρακάτω link θα βρείτε video από τις διασώσεις και το έργο της ΖΕΗ https://www.youtube.com/watch?v=0avkgwpsbas

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο σας.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare

www.zeil.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο