Παρακαλώ περιμένετε

Παρακαλώ περιμένετε

Ποιοί Είμαστε

Σχετικά με το PetNav...

Σαν κάτοχοι και εμείς οι ίδιοι ζώων συντροφιάς είχαμε την ιδέα να συγκεντρώσουμε σε έναν χώρο όλες τις πληροφορίες που εμείς οι ίδιοι κατά καιρούς ψάχνουμε για τους μικρούς μας φίλους. Το PetNav φιλοξενεί όλο τον επαγγελματικό χώρο (Κτηνιατρεία, Κλινικές, Κτηνιατρικά Φαρμακεία, Pet Shops, Groomers, Εκπαιδευτές, Εκτροφείς, Ξενοδοχεία, και πολλά άλλα), γύρω από τα ζώα συντροφιάς έτσι ώστε ο εκάστοτε χρήστης να μπορεί εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα να αναζητήσει αυτό που ψάχνει.

Image Not Found
Image Not Found

Το όραμά μας...

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε κάθε πιθανή πληροφορία και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα που να σχετίζεται με τα ζώα συντροφιάς. Οραματιζόμαστε το PetNav να είναι πόλος έλξης για όλη τη φιλοζωική κοινότητα, και όχι μόνο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τόσο των χρηστών όσο και των επαγγελματιών.

Οι αξίες μας...

Βρισκόμαστε κοντά σας σε κάθε σας ανάγκη με υπευθυνότητα και σεβασμό. Το PetNav αποτελεί ένα σημείο προβολής για κάθε επαγγελματία αλλά και ένα σημείο ευθύνης προς τον εκάστοτε χρήστη που θα επιλέξει τις υπηρεσίες του. Είμαστε διαθέσιμοι να ακούσουμε νέες ιδέες και προτάσεις από όλους τους φιλόζωους, επαγγελματίες και μη.

Image Not Found

Φίλτρα
Εφαρμογή