Παρακαλώ περιμένετε

Παρακαλώ περιμένετε

Εκτροφεία – Breeders

Εκτροφεία (Breeders)

Όταν αποφασίζουμε να αποκτήσουμε σκύλο, έχουμε συνήθως δύο επιλογές, την υιοθεσία μέσω φιλοζωικών σωματείων ή την απόκτηση ενός καθαρόαιμου σκύλου από ένα εκτροφείο. Όποια και αν είναι η απόφαση μας, είναι προσωπική επιλογή του καθενός μας. Στην περίπτωση που αναζητάτε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ένστικτα, τα οποία είναι εμφανή σε μια συγκεκριμένη φυλή, τότε η επιλογή ενός αξιόπιστου εκτροφέα σκύλων γίνεται απαραίτητη.

Ο Εκτροφέας δεν μας παρέχει μόνο την πιστοποίηση καταγωγής ενός σκύλου, αλλά άριστη γνώση μιας συγκεκριμένης φυλής, καθώς και ευθύνη σε αυτό που μας προσφέρει. Συγκεκριμένα, διαθέτει άριστη γνώση του πρότυπου και της ιστορίας μιας συγκεκριμένης φυλής, καθώς και απόλυτη γνώση της γενεαλογίας των σκύλων που χρησιμοποιεί στην εκτροφή. Μέσω της γενεαλογίας, μαθαίνουμε για την υγεία, τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα ενός σκύλου. Μας παρέχει πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα κουτάβια, για τη μητέρα, καθώς επίσης διαθέτει και αντίγραφα εξετάσεων των γονιών για την εξασφάλιση των υγιών κουταβιών. Ο Εκτροφέας φροντίζει τα κουτάβια του να μεγαλώσουν σε ένα πλούσιο σε ερεθίσματα καθαρό περιβάλλον με υγιή διατροφή και αναλαμβάνει τους εμβολιασμούς και τις αποπαρασιτώσεις τους.

Ο Εκτροφέας που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής των σκύλων που εκτρέφει και με την κατάρτιση του θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε τον κατάλληλο σκύλο που αναζητάτε.

Image Not Found

Φίλτρα
Εφαρμογή