Παρακαλώ περιμένετε

Παρακαλώ περιμένετε

Κλινικές

Κτηνιατρικές Κλινικές - Νοσοκομεία Ζώων

Μέσα στα πλαίσια της ευθύνης μας για τα κατοικίδια μας θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να επισκεφτούμε μια Κλινική είτε μετά από συνεννόηση με τον κτηνίατρο μας είτε με δική μας πρωτοβουλία. Οι Κτηνιατρικές Κλινικές και τα Νοσοκομεία Ζώων λειτουργούν ως θεμέλιο της υγείας των κατοικίδιων, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ιατρικών υπηρεσιών για να διασφαλίσουν την ευημερία των αγαπημένων μας ζώων συντροφιάς.

Μια από τις θεμελιώδεις υπηρεσίες που μας προσφέρουν είναι η προληπτική φροντίδα των ζώων μας, που περιλαμβάνει τακτικά check-up, εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις για να προστατεύσουν τα κατοικίδια μας από κοινές ασθένειες και μολύνσεις. Οι Κτηνιατρικές Κλινικές διαγιγνώσκουν και θεραπεύουν μεγάλη ποικιλία ιατρικών καταστάσεων. Είτε πρόκειται για τραυματισμούς, ασθένειες ή χρόνιες καταστάσεις, οι εξειδικευμένοι κτηνίατροι χρησιμοποιούν την εμπειρία τους για να παρέχουν την κατάλληλη θεραπεία και φροντίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ζώου. Είναι εξοπλισμένες με προηγμένης τεχνολογίας εργαστήρια και τμήματα διαγνωστικής απεικόνισης για αιματολογικές εξετάσεις, βιοχημικές εξετάσεις, ουρολογικές εξετάσεις, λοιπές διαγνωστικές εξετάσεις, ακτινογραφίες και υπέρηχους.

Οι Κτηνιατρικές Κλινικές διαθέτουν πλήρες οργανωμένο Χειρουργικό Τμήμα, εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας ιατροτεχνολογικά μηχανήματα και χειρουργικά εργαλεία για την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων μαλακών μορίων, ορθοπεδικών επεμβάσεων, νευροχειρουργικών επεμβάσεων και επειγόντων περιστατικών με ακρίβεια. Επίσης, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων εξετάσεων, καθαρισμών και θεραπειών για οδοντικές και στοματικές ασθένειες για την συνολική υγεία και ποιότητα ζωής των μικρών μας φίλων.

Πολλές από τις Κτηνιατρικές Κλινικές και τα Νοσοκομεία Ζώων παρέχουν Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας 24 ώρες το 24ωρο για τα κατοικίδια που χρειάζονται άμεση ιατρική προσοχή. Έμπειροι πιστοποιημένοι κτηνίατροι και νοσηλευτικό προσωπικό είναι διαθέσιμοι για να αντιμετωπίσουν έκτακτες καταστάσεις.

Με την εξειδικευμένη ομάδα κτηνίατρων, τον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και το φιλόξενο περιβάλλον, οι Κτηνιατρικές Κλινικές προσφέρουν ποιοτική ιατρική περίθαλψη που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε εμάς τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς.

Image Not Found

Φίλτρα
Εφαρμογή