Παρακαλώ περιμένετε

Παρακαλώ περιμένετε

Μαμπρούκ…Ο πρώτος Έλληνας κοπρίτης με blog !!!

Μαμπρούκ…Ο πρώτος Έλληνας κοπρίτης με blog !!!

Μαμπρούκ…Ο πρώτος Έλληνας κοπρίτης με blog !!!

 

Ο πρώτος Έλληνας κοπρίτης με blog! Παρακολουθήστε την πορεία ενός ζώου που κυκλοφορούσε αδέσποτο και ανεπιθύμητο ανάμεσα μας, του οποίου άλλαξε η τύχη όταν κάποιοι άνθρωποι έβαλαν στοίχημα με τον εαυτό τους να τον μεταμορφώσουν στον ιδανικό σκύλο -σύντροφο ζωής!

 

Ο Μαμπρούκ έχει διανύσει τα τρία πέμπτα της πορείας του από τα “αλώνια στα σαλόνια” και τώρα έχει ανάγκη κάποιον άνθρωπο που θα μπορέσει να ασχοληθεί μαζί του για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με τρόπο που θα του υποδείξει ειδική εκπαιδεύτρια ώστε να κερδίσουμε όλοι το στοίχημα της ζωής του και να τον δούμε ευτυχισμένο στην παντοτινή του οικογένεια.

 

Γιατί εμείς το έχουμε δει να συμβαίνει και έχουμε πειστεί οτι κάθε πλάσμα που σήμερα είναι κατατρεγμένο, ακοινώνητο, φοβικό ή παρείσακτο μπορεί να ανακαλέσει οτιδήποτε έχει μέσα του αξία, κάθε τρυφερότητα που έχει καταπνίξει και κάθε ομορφιά που κρύβεται στα σκοτεινά, αρκεί να του δοθεί η δυνατότητα.

 

Θέλουμε την ενθάρρυνσή σας σε αυτή μας την προσπάθεια!

 

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του Μαμπρούκ μέσα από το ημερολόγιό του.

http://mabrouk-dog-of-a-lifetime.blogspot.gr

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο petnav.gr έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αντικαταστούν σε καμία περίπτωση κτηνιατρική εξέταση, διάγνωση και χορήγηση θεραπείας. Σας παρακαλούμε να ακούτε πάντα της συμβουλές του κτηνίατρου σας.


Φίλτρα
Εφαρμογή