Παρακαλώ περιμένετε

Παρακαλώ περιμένετε

Τουρίστρια υιοθετεί αδέσποτο που την έσωσε από “επίθεση” στην Κρήτη

Τουρίστρια υιοθετεί αδέσποτο που την έσωσε από “επίθεση” στην Κρήτη

Τουρίστρια υιοθετεί αδέσποτο που την έσωσε από “επίθεση” στην Κρήτη

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, μία Βρετανή τουρίστρια γλίτωσε από επίθεση που δέχτηκε από δύο άνδρες στην Ελλάδα έχοντας σύμμαχο ένα αδέσποτο σκυλί. 

 

Η Georgia Bradley, ήταν σε μια παραλία μόνη της όταν την περιτριγύρισαν δύο άντρες με επιθετικές διαθέσεις οι οποίοι και την άρπαξαν, όταν εκείνη αρνήθηκε τις προτάσεις τους. 


 
Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το μικρό, μαύρο σκυλί “εμφανίστηκε από το πουθενά” και άρχισε να γαβγίζει στους άνδρες, αναγκάζοντάς τους να φύγουν μακριά. 

 

Η Georgia Bradley, της οποίας ο φίλος ήταν σε ένα κοντινό καφέ εκείνη την στιγμή, δήλωσε:

Αποφάσισα να πάω για μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας, όταν δύο Έλληνες άνδρες με πλησίασαν και μου ζήτησαν να πάμε για ποτό. Όταν εγώ αρνήθηκα ο ένας από αυτούς μου άρπαξε το χέρι και δεν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί. Ήμουν μόνη και τρομοκρατημένη.” 

 

Είπε ότι ο σκύλος πρέπει να είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έπρεπε να την σώσει.

 

Μετά το περιστατικό, η μικρή σκυλίτσα ακολούθησε την Georgia Bradley πίσω στο διαμέρισμά της η οποία και δήλωσε πως είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους ένας δεσμός. 

 

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Πλίμουθ πίστευε πως ο σκύλος, την οποία και ονόμασε Pepper, είχε εγκαταλειφθεί, και την είχε δει αρκετές φορές να περιφέρεται στην πόλη μόνη της. 

Σχεδόν κάθε βράδυ την έβλεπα  έξω από τα μπαρ και τα εστιατόρια, να προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή των τουριστών”, δήλωσε. 

Κάθε φορά που πήγαινα κοντά της εκείνη δεν με άφηνε να την πλησιάσω. Ήταν ευγενική, αλλά πολύ φοβισμένη για να μπορέσεις να την πλησιάσεις”. 

 

Προσπάθησε να πείσει ένα τοπικό καταφύγιο ζώων να επιληφθούν για την τύχη της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και κάποια στιγμή έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Η 25χρονη δήλωσε

Tην στιγμή που φεύγανε για το αεροδρόμιο κοιτάζοντας πίσω είδαμε την Pepper να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο. Είναι από εκείνες τις στιγμές που πραγματικά σου πιάνεται η καρδιά” 

και συμπλήρωσε

Όταν γύρισα σπίτι μου δεν μπορούσα να σταματήσω να τη σκέφτομαι έτσι και  πήρα τη συντομότερη πτήση για να γυρίσω στην Κρήτη η οποία και ήταν δύο εβδομάδες αργότερα.” 


 
Απελπισμένη να επανενωθεί με την Pepper άρχισε μια επική αποστολή η οποία και κράτησε πέντε εβδομάδες για να την βρει. Η φοιτήτρια έμεινε έκπληκτη όταν βρήκε την Pepper στην ίδια παραλία, στη μικρή πόλη της Γεωργιούπολης, στην Κρήτη. 

 

Το σκυλί επιβεβαιώθηκε ως αδέσποτο και Georgia Bradley έβαλε στην Pepper μικροτσίπ, της έκανε αποπαρασίτωση και εμβόλιο της λύσσας προκειμένου να της εκδώσει διαβατήριο. Έπρεπε να περάσουν 21 ημέρες σε καραντίνα, αλλά τελικά της δόθηκε η δυνατότητα να να ταξιδέψει στη Βρετανία. 


 
Όταν η Georgia Bradley επέστρεψε στην Κρήτη για τρίτη φορά για να συλλέξει την Pepper, ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου της είπε ότι ήταν έγκυος. Μια εβδομάδα μετά την άφιξή τους πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Pepper γέννησε έξι κουτάβια. 

 

 

Πηγή: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/11813633/Student-adopts-stray-dog-that-saves-her-from-attack-in-Crete.html


Φίλτρα
Εφαρμογή